Mitt fotoalbum

När det fortfarande var sommarlov och jag spenderade dagarna åt allt-och-ingentingande bestämde jag mig för att köpa ett fotoalbum och framkalla bilder och sätta i. Tanken är att jag ska fylla albumet med bilder från resterande månader av 2015, då blir det ett album över året 2015!
 
Jag köpte albumet på akademibokhandeln och det finns plats för 200 bilder! Jag valde det vinröda albumet framför ett mörkade blå.
 
Att ha ett fysiskt fotoalbum gör att en faktiskt tittar på bilderna, inte bara har dem i en mapp på datorn. Det är faktiskt ganska mysigt att sitta och bläddra i fotoalbum!
 
(obs: tredje och sista bilden är gifs, på mobila enheter kan man behöva trycka på dem för att de ska laddas)
Kommentarer
Postat av: Linnea

Å så mysigt med fotoalbum! :) Brukar själv pilla med sådant för att ha minnen i bokform!

Svar: Men visst är det mysigt?! Roligt att det inte bara är jag som tycker det :)
Ztarlighters

2015-09-29 @ 17:20:37
URL: http://blommali.com/
Postat av: P-Å.O.(morfar)

Hej!
Det skall bli jättespännande att få titta i Ditt fotoalbum när det är klart. Det är en lysande tanke att göra ett gammalt hederligt album fullt med foto som blir ett tidsdokument över Dina år i Riga. Fortsätt nu bara att fylla på med ett nytt varje år.

2015-10-02 @ 20:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

tumblr Hej där! Mitt namn är Erica, jag är 21 år. I början av 2015 flyttade jag till Riga för att börja studera till läkare. Här skriver jag om min vardag i Riga samt om studierna på RSU.

tumblr instagram youtube pinterest Bloglovin