För ett år sedan...
 
 
 
Jag, mamma och lillasyster åkte till Turkiet i en vecka och "bara var". Vi gjorde i princip ingenting och ändå var det en av de bästa veckorna i mitt liv! 
 
Tillbaka till nutiden: Idag har jag shoppat väldigt mycket! Någon gång om året åker jag in till stan själv och shoppar i min egna takt, vilket resulterar i den mest effektiva shoppingen som det går att komma åt! Tre timmar i stan resulterade i en ny fin röd klänning, en grå kofta, en grå tröja, en blommig kjol, tre pyjamaströjor (hur söta som helst!), ett par raggsockar (förbereder mig för höst...), ett kuddöverdrag, en pappershållare, någon annan inredningsgrej - typ en låda, en vattenflaska, två block, fyra kort (sådana man ger när någon fyller år tex), fyra blyertspennor, två washitejpar, två bodyshop bodybutter (2 för 300 kr för medlemar!), ett shampo och ett balsam (också från bodyshop). Det var en aningen svårt att få hem allt, i och med att jag åker buss. Men jag hade tur, det var inte så mycket folk på bussen. 
 
Annars då? Jag håller på att "flytta" min tumblr blogg. Jag har länge haft min tumblrblogg som en "second blog" istället för "main blog" vilket innebär att när man följer andra och skriver meddelanden till dem osv får de en notis från "main bloggen" istället för "second bloggen" - vilket är den jag använder. Så nu har jag skapat en ny blog där jag rebloggar allt från mig själv, det är tur att jag inte är en sådan intensiv tumblrare, efter snart två år så har jag inte gjort mer än 1000 posts! Här är länken till min nya tumblr (heter samma som den gamla).
Det där som kallas studenten
 
Jag kan inte förstå att det gått mer än två månader sedan jag tog studenten! Fy vad jag mådde dåligt då, jag halkade på en riktigt äcklig förkyldning mindre än en vecka innan studenten, med 40 graders feber. Jag är relativt van vid 40 graders feber, för jag lyckas alltid få det när jag blir sjuk. Men den här gången var annorlunda, jag mådde mycket sämre. För att krydda på det hela lite (förutom att det var mindre än en vecka till studenten) så hade jag mitt teoriprov till körkortet under tiden jag var sjuk. Och två dagar efter studenten hade jag uppkörning. Och direkt därefter åkte jag till Stockholm för att gå på One directions konserten, och fick öroninflammation av tryckskillnaden när vi flög hem. Återigen hade jag hög feber, andra gången på två veckor, samtidigt som jag började jobba på nytt jobb. Jag pratade med mamma tidigare idag, jag sa att jag kommer knappt ihåg något från dessa veckorna, det är bara små glimpsar. Inte direkt min bild av hur studenten skulle gå till (dessutom så fick jag en allergisk reaktion, eller något, mot pencilinet jag fick mot ögoninflammationen och fick avsluta kuren. Och då kom, såklart, ögoninflammationen tillbaka...). 
 
Wow, det blev ett långt inlägg. Min upplevelse av studenten var kortfattat, faktiskt inte så bra.