Haul - February 2014
 
För någon vecka sedan shoppade jag lite småsaker vilket kan ses i filmklippet ovan. Jag tycker det är så roligt att filma och klippa ihop det - men jag vet aldrig vad jag ska filma! Här fick jag ihop ett litet klipp iallafall. (Vill bara tillägga att jag ångrar valet av doft på body buttern, inte alls min typ av lukt...)
TorsdagenDenTjugondeMarsTvåTusenFjorton
 
Är det nu, när jag har varit sjuk i sisådär fem dagar, som jag ska börja längta efter sommar? YES! Det är nu det. Rostiga cyklar utmed havet i bara ben och utan en väldigt tjock vinterkappa - det vore härligt!
 
Anyways, jag var i Danmark på klassresa i helgen, det var då jag drog på mig en enorm förkyldning och jag har sedan helgen varit liggandes i sängen och tittat på serier samt hela 1D-day (7 timmar lång livesändninga av one direction som de gjorde innan de släpte midnight memories, allt finns på youtube). Idag är första dagen jag orkar göra lite små saker, jag tänkte gå och duscha och sedan sätta mig och skriva lite på en svenska uppsats som jag verkligen behöver få färdigt! 
Cookies and stuff
 
När två av mina vänner fyllde år för ett tag sedan knåpade jag ihop ett litet kakpaket till dem var! Hemgjorda cookies med mörk choklad i, inslagda i cellofan men egengjorda tags. Jag tyckte paketen blev supersöta, och kakorna blev mycket goda (jag lämnade några kakor kvar hemma såklart! )
 
Idag var jag i skolan i två timmar på morgonen, sedan tog jag bussen hem och har pluggat kemi sedan jag kom hem (inte fullt koncentrerad dock, jag fastnade vid youtube ett tag). Nu skall jag göra lite matte, vilket jag är väldigt otaggad på (kanske är därför jag har kollat igenom thatcherjoe's arkiv på tuben och fikat två gånger på en och en halv timma).