Onsdag 14:39
 
1: Fyra nyvässade pennor inköpte från Lagerhaus för mer än en månad sedan, häromdagen öppnade jag paketet och nu ger de mitt skrivbord lite färg!
2: Igår kokade jag äppelmos, det blev 7 burkar totalt. I vanliga fall brukar vi göra mycket mer än så, men först ska det från förra året ätas upp.
3: Igår hade jag på mig min favoritklänning, svart med blommor på, från topshop! Till den ett par mycket uddafärgade strumpbyxor, de har en brun-orange-kopparfärgad nyans som inte riktigt går att sätta fingret på. Men jag gillar dem så pass mycket att jag faktiskt äger två par.
 
Jag har precis käkat hemlagad pizza från igår, innan dess var jag en snabbis på arbetsförmedlingen. Nu är jag nog färdig med dem, jag jobbar så pass mycket att de inte kan hjälpa mig så mycket mer. Och innan dess var jag inne i stan vid släppet av Jean Paul Gaultiers designade kläder med mamma. Jag köpte inget, men följde med in till stan för att köpa spreyfärg. Jag ska nämligen färga om en metallburk, vi får se hur detta går!
1D/WWA tour
Jag vet att jag skrev ett inlägg tidigare idag, men det blir ett till. Det var nämligen sista dagen på WWA tour igårkväll, i Miami. Och jag känner bara för att...
 
 
...vara...
... lite...
... känslosam!
Min bakgrundsbild på iphonen en längre tid av sommaren...
 
Jag upptäckte "rockmeharrey"s edits med (bland annat) ena örat från touren och andra örat är studioversionen. Tryck på bilden för direkt länk till "You and I"...
 
Jag insåg hur bra dessa killarna är när jag fick se dem spela live (som förband till 1d)...
 
Och häromdagen var Harry riktigt tjusig i flätor...
 
Jag hade kunnat fortsätta och göra detta inlägget ännu längre, men jag ska på yoga om en liten stund så jag måste dra på mig träningskläderna och fylla på min vattenflaska och åka.
Måndag 6 oktober 2014
Som rubriken i förra inlägget lyder, så har jag återigen varit förkyld. Dessa förkyldningstider får ta att sluta, det känns som jag inte varit annat än förkyld det senaste halvåret! Förutom att vara förkyld sedan sist jag skrev, så har jag jobbat och i helgen var jag på min fasters bröllop. Det var otroligt fint och trevligt! 
 
 
Idag har jag varit på ett kort möte med min chef, för att stämma av läget lite. Typ ett utvecklingssamtal som sker en gång i halvåret. Samtidigt väntar jag på svar från skolan i Lettland och spricker snart för jag vill veta - kom jag in eller inte?! 
 
 
Efter mötet gick jag fort till apoteket och köpte tandpetare (med gummi längst ut) för de har varit slut i någon vecka nu. När jag kom hem kände jag mig  väldigt seg så jag har inte gjort annat än att äta lunch och tittat ikapp youtube videor. Men nu är jag klar med det och känner att jag har fullt med energi. Nu ska jag byta lakan i sängen, plocka undan på rummet och försöka planera Londonresan, det är mindre än tre veckor kvar tills vi åker nu!
 
 
Jag har lyssnat på mycket bra musik den senaste, här är några favoriter: