TjugosjundeFebruariTvåtusenfjorton
 
Hemkommen sedan mer än en vecka sedan från Thailand, och vardagslivet satte igång med en smäll! Dock allt "görande" och "måstande" så känner jag mig tämligen lugn och tar allting väldigt chill ;) rätta metoder vill säga!
 
Bilderna ovan knäppte jag innan jag var i Thailand och då det fortfarande var snö, förhoppningsvis blir det inga fler snöbilder för denna säsong *hoppas, hoppas, hoppas!*. Nu väntar snart mat, det nalkas potäter i ugn, lammfärsbiffar med ajvar - med andra ord god mat!! 
 
(btw, har totalt snöat in på 1D idag, och lyssnat på deras senaste album på repeat sedan jag satte mig på bussen hem från skolan vid lunchtid, riktigt bra!)
Storstaden II
 
Jag tyckte att det var så fina byggnader när vi var i Stockholm förra året (känns helt fel att säga förra året och syfta på 2013...) så jag fotade en hel del av dem. Det knasiga är att i staden där jag bor finns det också väldigt många fina byggnader, men att fota dem har aldrig fallit mig in. Jag borde leka turist i min egna stad någon gång.
Choklad och kokos
 
Dessa blommiga muffinsformar är de finaste muffinsformar jag äger. Att en sådan sak som chokladochkokosmuffins i söta muffinsformar kan förgylla dagen som dessa gör. Ååh, vad fina de är! Förövrigt gjorde jag inte dessa muffinsen nyligen, utan det är faktigt bilder från ett helt år sedan (var tar tiden vägen!?).