Gott nytt år!
 
För ungefär en vecka sedan återvände vi hem från Kap Verde, tyvärr har det blivit en ofrivillig bloggpaus då jag har haft tekniska problem med min dator. Förhoppningsvis är allt som det ska nu, och ovanför är de två första redigerade bilderna från resan! Nu ska jag återvända till nyårsfirandet! Gott nytt år!
Idag är ingen vanlig dag...
 
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det bloggens ettårsfödelsedag! Woho!! För ett år sedan startade jag denna bloggen och jag har faktiskt fortsatt att blogga under hela året (jag är ganska förvånad över detta!)! Ibland har jag inte varit så bra på att uppdatera och det har bara blivit ett inlägg på en månad, men jag har ändå uppdaterat med jämna mellanrum. Tanken var då, för ett år sedan, att bloggen skulle blir ett ställe för mig där jag kunde dokumentera min vardag, ha någon stanns att publicera mina bilder samt att detta skulle kunna bli ett sätt för mig att kolla tillbaka på en spännande tid i mitt liv. Jag visste nämligen att det skulle hända mycket spännande under 2014. Jag visste att jag hade en resa till Thailand att se fram emot, en resa till Riga, studenten och allt annat som sker i samband med det och kanske en resa till London (som blev av). Vad jag inte visste när jag startade bloggen var att mycket mer än detta skulle hända! 
 
Under detta året har jag åkt till Thailand, Riga, klassresa till Köpenhamn, en resa till Stockholm för att se One Direction, rest till London och nu slutligen en resa till Kap verde. Jag tog studenten och körkort. Jag har jobbat på ett demensboende och fått lära känna de mest underbara pensionärer. Jag har ett spännande år framför mig med en flytt till Riga för att börja studera på läkarlinjen på RSU och jag hoppas innerliggt att jag kan fortsätta blogga kontinuerligt där, så att jag om ett år kan titta tillbaka på ännu ett händeserikt år!
God jul!
 
God jul!! Jag tillbringar (för första gången i mitt liv) julen i ett annat land, men såhär såg delar av min jul ut för ett år sedan. Minipepparkakshus och levande ljus i form av en stjärna samt många små pepparksstjärnor. Mysigt!