Lördag
 
 
Jag har precis skrivit färdigt min sista svenska uppsats i gymnasiet! I veckan gjorde jag mitt sista slutprov, vilket också var mitt sista matte prov. Jag var jättenervös inför det provet, men när jag gick därifrån kändes det jättebra! Jag har inte fått tillbaka provet ännu så jag kan inte säkert säga att det gick bra, men det kändes så mycket bättre än vad jag trodde det skulle kännas.
 
Idag skall jag göra massor med saker som måste göras. Förutom att göra färdigt min svenska uppsatts så ska jag:
*Anmäla mig till tekniksprånget
*Göra körkortsteori
*Betala räkningar
*Göra min studentinbjudan
*Hitta en morsdag present
 
Flowers
 
Jag har insett att jag verkligen (VERKLIGEN!) gillar blommor. När jag var mindre förstod jag inte varför man gav blommor till någon som fyller år, det är ju aldrig en rolig present? tänkte jag.. Ååh, vad fel jag hade! Det är ju så fint med blommor, både i krukor och snittade blommor! Blommorna ovan fick jag på min födelsedag, rosor i olika färger. En present jag numera uppskattar och blir jätteglad över! Jag gillar blommor så mycket att numera tar blommorna (tillsammans med 1D) nästan över min tumblr, och blommorna har fått en egen tag, --> flowers
Lettland - Riga
Jag, mamma och bonus pappa satte oss på ett flyg med destination Riga, huvudstaden av Lettland. En lång-weekend med besök på ett universitet och fika med en elev från universitetet stod främst på schemat. Jag fick ett väldigt bra första intryck av skolan och om jag kommer in där, så tror jag att jag kommer trivas jättebra!
 
Hotellet vi bodde på låg brevid denna park, som var väldigt mysig och det var folk precis överallt och fikade/pratade/åt glass/promenerade, så trevligt!!
 
Många av byggnaderna var jättefina och det fanns väldigt många kyrkor, vilket jag tycker är trevligt! 
 
 
Som man kan se på bilderna var det i princip strålande väder varje dag, jag brände till- och med näsan! Självklart blev det lite shopping också; en superfin svart/vit-rutig klänning, en helsvart klänning, två likadana koftor fast en vit (creme) färgad och en svart samt lite smink. Kläderna var antingen väldigt dyra eller att jämföra med svenska priser. Men andra saker var otroligt billigt, till exempel en fika för två var billigare än fika för en person här hemma i Sverige! Allt som allt så var det en jättetrevlig liten resa och jag är väldigt nöjd att vi gjorde den!