Fredag 20 Mars 2015
 
I och med att vi hade sista provet innan påsklovet i tisdags har jag trappat ner lite på pluggandet de senaste dagarna, skönt att slippa stress- och intensiv pluggandet som blir innan prov! Igårkväll ritade jag till exempel lite, idag har jag yogat (hittade en kurs på youtube, i och med att jag har yogat tidigare var det faktiskt väldigt enkelt att följa med i de olika positionerna!) och nu har jag tittat på det senaste avsnittet av Grey´s anatomy, skönt att ta det lite lugnt. Ha det!
Tre bilder från Tisdag
I tisdags hade jag någon bild av att jag skulle göra ett "ett foto i timmen" inlägg, det hela slutade i totalt tre bilder från förmiddagen innan jag åkte iväg till universitetet...
 
Vaknade till strålande sol, vilket det varit de senaste dagarna (lite svårt att se när gardinerna är fördragna dock..).
 
Sedan blev det frukost, en kopp te, havregrynsgröt med äppelmos och havremjölk, ananas och ett glas grapefruktjuice.
 
Sedan drog jag mig iväg till bussen iklädd min mycket fina blommiga klänning! Vi hade endast två lektioner i Tisdags, lettiska och sedan kemi, vilket vi hade prov i. Provet kändes helt okej. När jag sedan kom hem var jag helt slut så jag lagade mat, skypeade lite med mamma och slutligen lade jag mig i sängen och tittade på både glee och the originals innan jag slocknade, helt utmattad. 
Lite nytt!
 
I och med att vårt kök är i minimalaste storlek så har jag köpt på mig lite burkar för att kunna sortera i mina lådor och skåp. Såklart passar jag ju på att köpa fina burkar, plåtburkar med färg och mönster på! Dessa kommer från Tiger och kostade mig några euro styck. Den större innehåller gottigheter som popcorn och choklad och den mindre russin och solrosfrön. Jag har också köpt en "svartatavla" i form av en pratbubbla, där skriver jag upp matlistan för veckan. Förra veckan åt jag bland annat felstavad korvstroganoff med ris, köttbullar och olika former av pasta (såklart!).