Tankar inför termin 4 på RSU
 
Om en vecka sitter jag på flyget tillbaka till Riga. Det är med blandade känslor jag tänker på att återvända:
 
 Det ska bli spännande att bo i den nya lägenheten och fixa till den som jag vill ha det. Samtidigt är det lite läskigt att bo helt själv (fast det är en studentlägenhet för internationella studenter, 70% är svenskar och jag har flera där jag känner, egentligen är jag inte så ensam), men mest spännande!
 Det ska bli roligt att träffa alla kompisar och klasskompisar igen, vi har ju inte setts på mer än två månader!
✲ Det ska bli intressant med nya ämnen.
 Men jag är inte så peppad på att genomgå en repris av förra terminen. Jag ska försöka jobba på att hitta en bra rutin där jag får in både plugg, träning och lite fritid. För att bara plugga tror jag inte fungerar i längden, det blir bara grötigt i huvudet och jag blir helt slut. Jag får se hur bra det går ;)
✲ Jag har försökt förbereda det jag kan, vilket är att gå igenom mikrobiologi föreläsningar. I slutet av förra terminen fick vi videoföreläsningar av de 6 första veckorna av våra lektioner (antar jag, det är 6 stycken föreläsningar) och jag gör anteckningar till dem så att jag inte behöver lägga tid på det när vi börjar, utan kan börja repetera på en gång inför veckotesten samt lägga tid på alla de andra ämnena vi inte fått något material inför än.
 
Men! Jag har en hel vecka kvar innan jag åker, och jag tänker slöa så mycket jag bara kan till dess. Jag funderar på att ha ett Harry Potter marathon och titta på alla filmerna, det var faktiskt ett helt år sedan jag gjorde det sist! Jag började titta på den första filmen i början av sommarlovet, jag ska nog titta klart på den idag!
Paris vlogg
 
 
Såhär såg det ut när jag och Kajsa var i Paris, vi klämde in så mycket vi bara kunde på de tre dagarna vi var där. Vi var bland annat uppe i Eiffeltornet, inne i Notre Dame, vi var på Louvren, Musee d´orsay, åt sniglar (jag smakade bara en..) och (typ tusen gånger godare än sniglarna) åt glass från Berthilon. 
Ny frisyr
Igår gick jag äntligen till frisören för att klippa mig. Sist jag gjorde det var i Februari och det behövdes verkligen klippas en bra bit. Jag hade bestämt mig sedan ett tag tillbaka att jag skulle klippa det kortare, ungefär lite längre än axlarna. Men dagen innan min tid hos frisören bestämde jag mig för att ta ännu lite mer, lite över axlana istället! Jag blev så nöjd! Det är jätteskönt att få bort det slitna håret och jag trivs verkligen bra i det. Sist jag klippte kort var i nian på högstadiet, även då var jag jättenöjd. Fast då gjorde jag allt för att håret skulle vara rakt, nu gör jag snarare tvärtom - vill ha det lockigt! Såhär och såhär såg jag ut
 
Till något helt annat, jag har verkligen snöat in på randiga tröjor/klänningar det senaste! Båda två jag har på mig på bilderna är köpta nu i sommar. Jag har 3, eller om det inte är 4, tröjor till som är både randiga och nyköpta! Så kan det gå!