Gå riktigt nära

 
Tog dessa bilder i September innan det blev höstigt och mörkt, följt av en regnig vinter. Jag tycker bilderna blev superdupermegaascoola, och det var så väldigt, nästan barnsligt, roligt att springa omkring och leta efter spindlar  i trädgårdens sista blommor. 

In a land of myth and a time of magic

 
Jag har cirkus 4 eller 5 avsnitt kvar av denna mysiga, underbara och roliga (skrattar så tårarna rinner ibland!) serie... Vad ska jag göra då?

Produktivitet är mitt andranamn

 
Vilken helg och vilken måndag! Innan fysikslutprovet sköt jag upp allt som inte hade med fysiken att göra till helgen efter fysikprovet, vilket är helgen som precis var. Jag har vattnat blommor, bytt lakan, tömmt minneskorten till kameran, tömmt USB-minnen, uppdaterat mina spotifylistor med ny musik, gjort engelska (75 glosor +  en uppsats), religion (skriftligt seminarium), tränat, bakat, varit på restaurang och firat två vänner som fyllt år/fyller år, fixat källförteckningen på gymnasiearbetet, fixat bilder till min balklänning som skall sys upp i Thailand, anmält mig till högskoleprovet... Listan fortsätter, men jag orkar inte skriva mer om dessa tråkigheter (dock känns det ganska så bra att titta på denna långa lista och inse att jag gjort allt detta på tre dagar!)
tumblr Hej där! Mitt namn är Erica, jag är 21 år. I början av 2015 flyttade jag till Riga för att börja studera till läkare. Här skriver jag om min vardag i Riga samt om studierna på RSU.

tumblr instagram youtube pinterest Bloglovin