Fredag 20 Mars 2015
 
Börjar äntligen känna att min förkylning börjar släppa, har gått med den i flera veckor nu. Var aldrig ordentligt sjuk, utan mer konstant hängig och trött. MEN igårkväll kände jag helt plötsligt att nu! Nu har jag fått tillbaka energin igen! Skönt! Så - med energi i fickan bjöd vi hem några kompisar och hade en jättetrevlig kväll, som slutade runt klockan 4 på ett dansgolv. Idag har jag slöat och legat i sängen sen jag vaknade, men ska strax göra mig iordning för födelsedags firande av en klasskompis. Sköj!
Weekend in copenhagen
I helgen åkte jag och tjejerna i Köpenhamn. Där mötte vi upp Dina och Eliza, som numera pluggar i Danmark, för att spendera helgen tillsammans. En trevlig helg!
 
Vi bodde på Generator Hostel, som låg extremt nära Nyhavn - vi hade väldigt fint väder med sol, men det var så kallt!
 
Fredag kväll sprang vi mellan barer och avslutade kvällen på Chateau motel med dans. På söndagen blev det en tripp till Christiania, igen frös jag väldigt mycket. Trots det var det häftigt att se, har aldrig varit där tidigare.
 
Lunch på Mad & kaffe - godaste varma chokladen på länge! Och välförtjänt efter en tur i kylan.
 
 
 
Nystart - Veckans lista
Det var lääänge sedan jag uppdaterade något här, 1,5 år sedan ungefär. Plugget och livet tog över. Nu har jag kommit så långt som till 7de terminen, och helt plötsligt har jag tid utöver studierna. Jag har tänkt mycket fram och tillbaka att det vore kul att börja med bloggen igen, framförallt då jag saknar att fota och redigera. Så jag gör ett litet försök - får se hur långt det håller ;)
 
Veckans lista
Måndag: 
Städa lägenheten
Vila 
 
Tisdag:
Uppdatera mitt busskort med studierabatt (gick inte..)
Söka sommarjobb
Sammanfatta färdigt ortopaedics lecture om spinal injuries
Förbereda inför morgondagens lektion 
 
Onsdag:
Nytt försök - Uppdatera mitt busskort med studierabatt
Träna 
Förbereda inför morgondagens lektion
 
Torsdag:
Förbereda inför morgondagens lektion
 
Fredag:
Inga planer än
 
Helgen:
Fira en klasskompis födelsedag på lördagen annars bara ta det lugnt!