Ännu en krage, julpynt och en blommande orkidé
Igår åkte jag till Stockholm över dagen för att träffa min framtida rumskompis, det var jättetrevligt att träffas! Vi pratade, kollade på lägenheter på ipaden och pratade lite till. Vi fick också i oss både frukost och lunch. Det var första gången jag flög helt själv, vilket gick jättebra även om jag var lite nervös över både det ena och andra. 
 
Häromdagen julpyntade jag mitt rum. Imorgon är det ju faktiskt första advent och vi ska fira jul om en vecka så jag tyckte att det var okej att göra det nu! 
 
Och en av knopparna på en av mina orkidéer har börjat öppna sig idag. Det häftiga är att blomman faktiskt är precis så grön i verkligen som det ser ut på bilden! 
 
Idag ska jag beställa "Sobotta", en anatomi atlas som jag kommer behöva när jag börjar på RSU. Jag ska också skriva i papper från banken så att jag kan öppna ett konto i Riga. I morgon jobbar jag från halv åtta på morgonen till kvart över nio på kvällen, delat pass. Därför är det bra om jag fixar dessa sakerna idag, för i morgon kommer jag inte hinna med det.
Igår
Igår bytte jag lakan på sängen, från det blommiga till det vita. Nybäddat är något av det bästa som finns!
 
Igår gick jag omkring i mysiga pyjamasbyxor och mysstrumpor mer än halva dagen.
24 November 2014
 
Idag är det lite annorlunda för mig än vad det brukar vara när jag skriver. Jag skriver nämligen från en ny dator! En MacBook Air!! Dock lyckas jag inte hitta mina bilder i raw format utan endast jpeg... Lite finurligt, och mitt tålamod är nog så lågt som det möjligtvis kan bli så jag tänker strunta i det idag. Det är ett problem som får vänta till en dag då jag är piggare på att tänka och en dag då jag inte blir irriterad för minsta lilla. Boken på bilden högst upp har jag kommit ganska långt på nu, den börjar bli riktigt spännande! Jag hoppas att jag hinner läsa klart boken så jag kan se den på bio innan jag åker iväg!