1D - WWA tour
I fredags drog "where we are" tour igång i colombia, och ja - jag har suttit klistrad framför tumblr och youtube hela dagen och tittat på bilder och klipp från första konserten. Och ja - jag kan inte hantera mina känslor, JAG SKA SE DEM I JUNI!!!!!! Det är så sjukt! och ja - här är lite bilder/youtube klipp:
 
30 minuter material från konserten - en guldgruva! --> Här!
 
Jag har hört att denna konserten var deras "största" i antal personer, men friends arena kommer vara större! SJUKT!
 
Introt  - spdfihnsölajfbsödf!
 
You and I
 
Nu får det räcka - och ja... Jag känner mig som när jag var 12-13 år och var helt galen i twilight ;)
Minipizzor ala nötfri pesto
För någon vecka sedan gjorde jag otroligt goda minipizzor till lunch - himelska! Här kommer lite bilder och under dem ett försök till ett recept:
 
 
Jag vet inte om det är mycket till ett recept när en slänger vad man har i kylskåpet på en macka och stoppa in i ugnen, men detta är receptet: Dela två rågkusar (så att det totalt blir 4 minipizzor) och bre på nötfri pesto och tomatpure. Lägg på en eller två skivor parmaskinka på varje minipizza. Lägg på tomatskivor och strö över små bitar av fetaost. Toppa med riven ost och oregano. Släng in i ugnen på 250 grader i 5-10 minuter. Akta tungan när du äter, det blir väldigt varmt! 
 
The vamps, minipizzor, nationella prov
Idag är en bra eftermiddag! Jag har gjort mitt muntliga nationella i svenska idag och är väldigt nöjd och lättad. Jag skrev först att jag flyger på små moln, men det låter inte så glatt - moln är ju regningt och oväder! Jag flyger på små... stjärnor..? Äsch, jag är nöjd i vart fall! 
 
 
Jag började första dagen efter lovet med att väckarklockan ringde vid 6.00 och upp hoppade jag, troende att min dag skulle inledas med en dubbelkörlektion. Men icke det! Halvvägs till körskolan ringer min körlärare och berättar att bilen jag skulle köra hade punktering, så vi fick ställa in lektionen. Vilket ledde till att jag var i skolan 7.45 när jag började 10.15! Jag spenderade de två timmar och en kvart med slö surf på internett, snack med kompisar samt ett nytt avsnitt av star-crossed - min nya favoritserie (jag har också börjat kolla på Reign, vilket växer för varje avsnitt!). 
 
 
Förövrigt börjar jag peppa sönder för one direction konserten i sommar! Lyssnar på 5SOS, som är förband, väldigt bra de med! Jag är så glad att jag och syster bestämde oss för att gå på konserten! aksdfjnosied (<-- freakar ut ala tumblr style). sldfnlsojzhfcsiljdbf (<-- lite till...)!!!!!!! På tal om musik, jag såg precis att the vamps nya album finns på spotify!! (några till -->) soidfnsodfbsd!!wqädjqäwklfj
 
Jag verkar vara på extremhumör idag, allt är så himla mycket "öjlsfbdnajsbdas" och :DDDDDD och endel :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) (omg the vamps är sjukt bra!!)
 
Till något helt annat, för ett tag sedan gjorde jag dessa otroligt goda minipizzorna med nötfripesto - det blir ett helt inlägg tillägnat dem inom snar framtid, för de var otroligt goda (och roliga att fota, så det finns fler bilder på dem).