3 vardagsbilder

Satt häromdagen på detta biblioteket och pluggade histologi till stängning. 

Denna julgranen av trä hittade jag i gamla stan, helt gjord i trä och lyktor med riktiga ljus i (hela vägen upp!).

Slutligen en bild från en biokemilektion förra veckan, flitiga medicinstudenter!
Nedräkning till jullov
Jag har precis vinkat av mamma som varit och hälsat på i två dagar, vi har ätit gott och gått på julmarknad i regn, vi har haft det jättetrevligt! Igår hade jag colloq i genetic, förhoppningsvis sista för kursen (om jag klarar provet, vilket jag tror att jag gör), sedan är det bara exam kvar i slutet av januari! 
 
Det är bara lite mer än två veckor kvar tills jag åker hem för jullov, men innan dess är det endel saker som ska göras: lettiska prov, histologi colloq, biokemi colloq, medical plants presentation och history of medicine inlämning. Det känns lite jobbigt att se den listan och veta att allt ska göras på två veckor! Men det är bara att bita ihop, under jullovet åker jag till kanarieöarna, då kan jag plugga i värmen istället för det tråkiga vädret vi har här, vilket jag ser fram emot!
 
Påtal om värme, i vår lägenhet har vi det så kallt imellanåt att jag har på mig tre lager kläder och tänder alla ljus jag hittar! På bilden över gjorde jag precis det, och drack mycket te för att värma mig!