Söndag 15 februari 2015

 
Har haft en produktiv söndag! Har hunnit städa lägenheten, gått igenom förra veckans "första hjälpen" lektion och sammanfatta den, gick igenom molekulärbiologin, lettiskan samt hunnit räkna de tre talen vi fick i läxa i fysiken. Dessutom har jag tryckt in alla namn från ryggradens kotor, samt namnen på de olika delarna på kotorna, i huvudet. Efter det stack jag till affären och handlade lite mat och lite annat smått och gott! I fredags köpte vi en ny blomma, numera används båda gratängformarna till krukor! Nu ska jag skynda mig till sängs för i morgon ringer klockan 6.25 och dagen börjar med 2 timmar och 15 minuters anatomi lektion, så någorlunda utvilad är nog bra om jag är.
Kommentarer
Postat av: P-Å.O. (Morfar)

Hej Erica!
Oj va flitig Du är men det är nog en nödvändighet med den satsningen Du gör. Jag hejar på allt vad jag kan. Hoppas bara vilar lite ibland. Vi hörs.
kram från morfar

2015-02-15 @ 22:21:14
Postat av: Marita

Hej Erica
jag ser att du har haft fullt upp att göra idag. Hoppas att du får en bra vecka.
Kram Marita.

2015-02-15 @ 22:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

tumblr Hej där! Mitt namn är Erica, jag är 21 år. I början av 2015 flyttade jag till Riga för att börja studera till läkare. Här skriver jag om min vardag i Riga samt om studierna på RSU.

tumblr instagram youtube pinterest Bloglovin