Onsdag 14:39

 
1: Fyra nyvässade pennor inköpte från Lagerhaus för mer än en månad sedan, häromdagen öppnade jag paketet och nu ger de mitt skrivbord lite färg!
2: Igår kokade jag äppelmos, det blev 7 burkar totalt. I vanliga fall brukar vi göra mycket mer än så, men först ska det från förra året ätas upp.
3: Igår hade jag på mig min favoritklänning, svart med blommor på, från topshop! Till den ett par mycket uddafärgade strumpbyxor, de har en brun-orange-kopparfärgad nyans som inte riktigt går att sätta fingret på. Men jag gillar dem så pass mycket att jag faktiskt äger två par.
 
Jag har precis käkat hemlagad pizza från igår, innan dess var jag en snabbis på arbetsförmedlingen. Nu är jag nog färdig med dem, jag jobbar så pass mycket att de inte kan hjälpa mig så mycket mer. Och innan dess var jag inne i stan vid släppet av Jean Paul Gaultiers designade kläder med mamma. Jag köpte inget, men följde med in till stan för att köpa spreyfärg. Jag ska nämligen färga om en metallburk, vi får se hur detta går!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

tumblr Hej där! Mitt namn är Erica, jag är 21 år. I början av 2015 flyttade jag till Riga för att börja studera till läkare. Här skriver jag om min vardag i Riga samt om studierna på RSU.

tumblr instagram youtube pinterest Bloglovin