1 Mars 2015
 
HalliHallå! Här har det varit tyst den senaste veckan, framförallt beror på det colloqiumet i molekulärbiologi jag hade i torsdags som gjorde att allt annat som behövdes eller som jag ville göra fick vänta eller skjutas upp. Colloqiumet gick sådär, men jag tror (hoppas) att jag får godkänt (får se på torsdag..). Provet bestod av fyra frågor varav en jag i princip inte kunde något om alls, men förhoppningsvis väger mina svar på de andra frågorna upp (håller tummarna för det iallafall).
 
Idag har jag sprungit på jakt efter en återvinningsstation, vi har så extremt mycket papper/kartonger, och alla plastflaskor ska jag inte ens prata om! När jag väl fann mig vid adressen där återvinningsstationen skulle ligga stod jag utanför en rad med lägenheter och framför en grind med kod, det kändes som att jag hamnat helt fel. Men, jag smet in när en bil åkte genom grinden befann mig på en innergård, där det i ena hörnet fanns några soptunnor och enormt mycket annat skräp runt omkring. Jag tror minsann jag får leta vidare efter en annan återvinningsstation, för det där var snarare en sophög än välsorterat skräp som skulle återvinnas... Nu ska jag hoppa i säng, för i morgon väntar en lång dag med anatomilektion, anatomiföreläsning och på eftermiddagen en lektion i first aid! 
carro

så fin :)

P-Å.O(morfar)

Hej Erica!
Vi får hålla alla tummar som går för att provet ska bli godkänt. Jag kan se det komiska i när studenten Erica irrar omkring i Riga med ett helt fång med sopor o gamla kartonger under armen för att göra miljön en tjänst. Du är nog i ett land som inte kommit lika långt som vi vad gäller återvinning, Du bör nog kolla med hyresvärden vad för möjligheter som finns i den fastigheten där Du bor. I Sverige är det normala att hyresvärden har någon form av sophantering, Hushållssopor, grovsopor, plast, glas och plåt.
kram morfar

Svar: Som tur väl var drog jag inte med mig soporna när jag letade utan tanken var att jag skulle gå och hämta dem när jag hade sett hur det såg ut på soptippen När jag hade sett den bestämde jag mig för att inte gå dit med skräpet ;) Jag kom, också, fram till att maila hyresvärden är det bästa att göra så jag ska slänga iväg ett mail i morgon!
Kram!!
Ztarlighters

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress