Torsdag i listformat:
Dagens låt: Chocolate med the 1975 kom när jag lyssnade på musik när jag pluggade innnan, hade nästan glömt hur bra den är!
 
Dagens klädsel: Svarta jeans, vinröda Dr Martens, bäbisblå tröja med svarta palmer på med en gyllenbrun skjorta under så att kragen stack upp, ala Erica style!
 
 
Dagens frisyr: För en gångsskull satte jag inte upp håret i en hög hästsvans utan hade håret utsläppt! Knäppte fast håret längst fram i en klämma bak på huvudet. 
 
Dagens mat: Köpte en grekisk sallad (det var mest bara grönsallad...) till lunch i skolan och lagade pasta med skinksås nu på kvällskvisten (eller eftermiddagen, det känns som det är sent, kväll, för det är så mörkt ute!)
 
Dagens planer: Större delen av dagen har redan passerat men det som hände var: Hade en lektion i skolan, vilket var latin, den började inte förrens klockan 10 därför började jag dagen med sovmorgon. Efter lunch och bråk med skrivaren/kopieringsmaskinen åkte jag tillbaka till lägenheten och pluggade lettiska samt gick igenom det vi gjorde på molekulärbiologi föreläsningen igår. Nu har jag precis ätit och ska ta en sista titt på lettiskan, sedan ska jag ta det lugnt!
 
 
Dagens vill ha: En ugn hade ju suttit fint... 
 
Dagens tråkigaste: Plugga in lettiska glosor/fraser, de går in genom ena örat och ut genom de andra!
 
Dagens bok: ähm, latin boken vi använde oss av på latinlektionen är väl det närmsta jag kommit till en bok på hela dagen. Kan väl påpeka att det är snarare ett häfte som ligger på datorn än en bok!
 
Dagens dryck: Te, bubbelvatten, vatten eller apelsinjuice. Det vill säga allt det jag druckigt idag!
 
Dagens köp: Det enda jag köpt idag var salladen till lunch. 
 
Dagens godis: Minikakor som jag fikade på samtidigt som jag drack te.
 
 
Morgondagens planer: Jag och Sara ska äta brunch på ett café då vi börjar vår (enda, för dagen) lektion först kvart i ett. På kvällen ska vi äta middag hemma hos några från vår klass, mysigt! 
P-Å.O. (morfar)

Lettiska glosor och latin låter lite småknepigt men det går säkert bra. Minikakor utan ugn hur i hundan gör man då eller dom kanske är köpta? Kompismiddag på fredagkvällen låter jädrans trevligt, hälsa alla från Småland o Sverige.
Kram morfar

Svar: Minikakorna var köpta ;)
Ztarlighters

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress