GenetikGårdagen och halva idag har bestått av stenhårt genetikplugg inför exam som var nu på eftermiddagen. Har sällan känt att det gått så dåligt efter ett prov som efter detta, var smått inställd på att boka ny resa hem och stanna kvar för omprov. Fick svar bara någon timma efter provet och det gick bättre av vad det kändes som, och viktigast: jag klarade det! Nu är det bara ett exam kvar på termin tre! Jag har svårt att greppa att den termin som säga vara jobbigast snart är över. Jag hoppas att jag aldrig mer ska behöva plugga såhär hårt igen. Jag somnar runt 23-24 varje natt och vaknar runt 5-6 på morgonen för att hinna med allt plugg. Ändå känns det inte nog!

Ikväll tar jag det lite lugnt och vilar upp mig. Imorgon ska jag sätta igång med anatomin på riktigt, vilket är sista exam (på måndag). Ska även inflika att histoexamet som var i måndags gick bra, skönt!! 
P-Å.O.(morfar)

Hej Erica!
Det måste va skönt att termin tre snart är slut, fy sjutton vad Du fått slita hårt men så har det gett resultat också, resultatet blir belöningen för allt jobb. Men den stora frågan är om det behöver va så himla rörigt från universitetets sida, lite bättre planering och fördelning av alla proven skulle säkert underlätta för Er studenter. Nu får Du snart åka hem till Sverige där vi får hoppas Du kan vila upp Dig o ha en period med lugn tillvaro. Lycka till med flytten till andra sidan av floden.
kramar från morfar o Marita

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress