7 juni 2016
Har precis dammat av och plockat fram mina histologianteckningar från det  första colloq vi hade i början av förra terminen. Anledningen till detta? Om ungefär två veckor har jag exam i det, jag får passa på att repetera lite denna veckan då vi har två colloq i andra ämnen nästa vecka, det finns mindre tid att repetera då. Igår hade vi colloq i physio och vi väntar spänt på resultat från både det och micron vi hade förra veckan. I physion fick vi bra frågor men en av frågorna kunde jag inte svara så så bra på, men jag hoppas att de andra frågorna gör upp det ;) idag på förmiddagen har jag städat lite snabbt, gått igenom lettiska (har exam på lördag..) och nu tänkte jag snart laga mig lite lunch innan jag åker till Uni för sista lektionen i min elective Course, phenomenology of the human body. 
Kommentarer
Postat av: P-Å.O.(morfar)

Hej!
Fullt upp kan man ana, jag tror det är bara förnamnet, proppfullt är nog rätt uttryck. Kämpa på Erica, belöningen kommer sen, glöm inte målet Du har framför Dig, vit rock med tillhörande vita trätofflor o en sjuhelsikes massa pennor i bröstficken o sen stetoskopet hängande lite nonchalant hängande om halsen. Lite skämtsamt uttryckt men det är ju den ungefärliga målbilden Du kan ha att sikta emot.
kram morfar

2016-06-07 @ 14:55:47
Postat av: Mamma

Hejja hejja Erica! 😀

2016-06-08 @ 08:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

tumblr Hej där! Mitt namn är Erica, jag är 21 år. I början av 2015 flyttade jag till Riga för att börja studera till läkare. Här skriver jag om min vardag i Riga samt om studierna på RSU.

tumblr instagram youtube pinterest Bloglovin